6 de maig del 2020

Classes dia 6/05/20

Bon dia xiquetes i xiquets, 👐💘

Ja és dimecres!! Hui tindríem classes de ciències socials, castellà i plàstica.  Anem a centrar-nos en c.socials per tal d'acabar el tema 5. Anem a fer el següent: 

  • Ciències socials: la setmana passada vam realitzar l'esquema del tema cinc. Per a donar per acabada aquesta unitat anem a fer algunes de les activitats de repàs. De la pàgina 102 anem a fer les activitats 38, 39 i 40.  

💥Aquestes no me les heu d'enviar. Són deures com tots els que corregim els divendres quan jo vos adjunte el document amb tots els exercicis de la setmana resolts. 

📌📋Vos informe: el proper dilluns dia 11 de maig farem un qüestionari del tema 5. Com sempre vos posaré l'enllaç i heu de respondre les activitats. Després, posaré la nota en alexia. 

  • Castellà i plàstica: no tenim hui tasques. 

📢🆘Sóc conscient que ho he escrit tant per ací com per alexia moltes vegades, però encara hi ha alumnes que falten treballs de fa temps.  Recordeu que aquest 3r trimestre valorarem les tasques que esteu fent des de casa, aleshores, necessite tindre-les per tal de poder veure el vostre treball.  

📈Com haureu vist, he estat posant notes en Alexia, a poc a poc, aniran apareixent de totes les tasques que m'heu enviat. Com bé dic sempre, és molt important la presentació

😕Si en alexia vos apareix un 0, és perquè no he rebut la tasca (Vos ho he escrit també al comentari de la nota). Per descomptat, com alguns m'heu preguntat, a banda de la presentació dels treballs, es té molt en compte l'entrega d'aquests dins dels terminis establerts. 

🎨Després de tant de temps, com bé sabeu, les fitxes de plàstica entregades fora de temps la nota màxima és un 5.   La fitxa hauria d'haver estat entregada des del passat 31 de març. 


Fins ací tot per hui dimecres. Tornem a parlar demà dijous. 

Cada dia que passa, ens queda menys!   💪💪💪



Com hem estat comunicant-nos fins ara, qualsevol dubte escriviu-me tant per alexia com al meu correu. 

Gloria 💋

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació general

Estimats alumnes i famílies, Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents m...