11 de maig del 2020

Classes dia 11/05/20

BON DIA !!!! 😀😍😚🙋

Hola a tots de nou. 💘 Comencem una setmana més treballant des de casa i com no, llegint el blog. Recordeu, que totes les tasques s'escriuen sempre ací. 

👉Els dilluns sempre tenim ciències naturals, plàstica, castellà i ciències socials. Hui concretament, anem a fer tasques de les dos ciències. A continuació vos explique tot: 

  • Ciències naturals: recordeu el que vam fer en castellà la setmana passada? Vam fer una portada a la nostra llibreta per tal de començar el repàs del temari. Doncs, anem a fer el mateix hui en naturals: 

📝El deure consisteix en fer una portada a la llibreta on escrivim: REPÀS DEL CURS 2019-2020. A partir d'ara, anem a dedicar-nos a repassar diversos conceptes o activitats que hem donat fins ara. Ja vos aniré dient quines i quan. De moment, sols cal fer la portada.

💢Les portades sempre les fem en les cares de davant de la llibreta i mai escrivim per darrere. 

💢Hem de fer-la amb diversos colors com sempre i en aquest cas, fem un dibuix de qualsevol dels temes de l'1 al 5. 

  • Ciències socials: tal com vos vaig informar el dimecres de la setmana passada i també ho vaig recordar divendres passat, hui ens toca fer el qüestionari del tema 5. Aleshores, vos deixe l'enllaç i aquest funciona exactament de la mateixa manera que la resta. 

📌És important recordar: 

📢Sols hem de fer-lo una vegada

📢Contestem les preguntes i a la part de baix cliquem on posa "Enviar". Automàticament jo rebré les vostres respostes. 


📌Enllaç al qüestionari: 


💥Fixeu-se bé a l'hora de contestar. La MAJORIA de preguntes són activitats que hem fet al llarg del temari i moltes de l'esquema. 


  • LENGUA CASTELLANA: vais a recibir por alexia un mensaje con una carta del Padre Coll. Mañana martes os informaré de como vamos a realizar el trabajo, ya que se hará desde la asignatura de lengua. No os preocupéis hoy. 
----------------------------------------

Informació general: 

✅Per favor, teniu en compte que sols s'envien les tasques que es demanen. SEMPRE ho escriuré ací quan heu d'enviar alguna cosa. Si no apareix res, és perquè són deures diaris que corregim els divendres en els documents que jo publique. 

✅Per a entrar al blog, podeu posar-vos la pàgina com a favorita a la barra de marcadors de l'ordinador i així ho teniu molt més senzill. O copiar i pegar l'adreça que teniu al missatge d'alexia.

✅Tots aquells que teniu en alexia 0, vol dir que la tasca no s'ha presentat. Com he dit moltes vegades, es té sempre en compte que les tasques s'entreguen dins del termini establert. 

✅Una vegada més, vos recorde que aquest 3r trimestre s'avaluarà amb el treball que estem fent des de casa, aleshores és molt important rebre les tasques. 


🔚
Ací acabem l'entrada del blog de hui dilluns dia 11 de maig. 
----------------------------------------

Com he dit abans, comencem setmana i això vol dir que ens queda molt menys. 👫
Molts ànims i besets per a tots. 💚
Ho aconseguirem!!! 👏💪😎



Gloria 💋


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació general

Estimats alumnes i famílies, Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents m...