25 de maig del 2020

Classes dia 25/05/20

Bon dia a tots!!! 😃🙋

Com ha estat el cap de setmana? Espere que bé!! 😊

💪Tornem a començar una setmana. Com bé sabeu, estem ja fent repàs de totes les assignatures.  Hui tindríem classes de ciències socials, naturals, castellà i plàstica. Comencem! 👇

  • Lengua castellana: la semana pasada estuvimos repasando los "Elementos de la comunicación" y el pasado jueves corregimos las actividades que habíamos realizado. 

💥Hoy continuaremos con el repaso del tema 1 y vamos a ver un contenido que siempre tenemos presente: "Las normas de acentuación". 

RECORDAMOS: 

La sílaba que se pronuncia más fuerte en una palabra es la sílaba tónica

Según el lugar que ocupa esta sílaba tónica, las palabras pueden ser: AGUDAS, LLANAS, ESDRÚJULAS Y SOBRESDRÚJULAS. (adjunto esquema explicativo)

→→→ Leemos el esquema:





📝Una vez realizado el pequeño repaso teórico, empezaríamos con las actividades, pero será mañana martes cuando hagamos actividades para ver en ellas reflejadas estas normas de acentuación. 

  • Ciències naturals: hui no hi haurà deure. Recordem que la setmana passada vam estar repassant la unitat 1 i vam elaborar un treballet. Com bé sabeu, heu tingut tota la setmana per enviar-lo i el dia màxim d'entrega va ser el passat divendres. 

Hui tindreu les notes en alexia. 


  • Ciències socials: igual com en naturals, hem estat la setmana passada repassant la unitat 1 i  hui és L'ÚLTIM dia per entregar el treballet que va ser explicat el passat dimecres. 

✏ Aleshores, tot aquell que encara no l'ha entregat heu d'enviar-lo hui al meu correu. 

Qui ja ho ha fet, hui no té deures. 


📩gloriaramos@fefcoll.org

-----------------------------------------------

Fins ací tot per hui dilluns. Tornem a posar-nos en contacte per ací demà dimarts. 
Farem activitats per tal de repassar les normes d'accentuació. 

Qualsevol dubte, escriviu-me. I recordeu dues coses: 1. És molt important que esteu al dia amb les tasques que s'han d'enviar // 2. Cal llegir bé i fins el final les entrades al blog! 





Gloria 💋


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació general

Estimats alumnes i famílies, Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents m...