22 de març del 2020

Informació general

Estimats alumnes i famílies,

Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents medis. Cada dia escriuré ací al blog el treball que estava programat per a cada assignatura. 

→ La dinàmica que tenim a classe és la següent: 

- En ciències naturals i socials, llegim l'apartat sencer i anem explicant i comentant-lo a poc a poc. Resolem dubtes quan a contingut i també paraules que desconeixem el seu significat, per tant, és important que, en la mesura que siga possible feu també aquesta dinàmica a cada. Després subratllem el més important i posteriorment ho copiem a la llibreta i les fem activitats pertinents. 

- En castellà, llegim el quadre de cada pàgina on explica el contingut teòric, i ens fem preguntes per veure si ho hem entés. Molts continguts estan relacionats amb temes anterior, per tant, podeu tirar enrere per a resoldre dubtes. Després, copiem el quadres i fem les activitats. 

- Plàstica, llegim en anglès la fitxa i després la traduïm per a poder realitzar-la correctament. 

És important que portem al dia totes les tasques, perquè no se'ls acumulen i per a quan tornem ho tinguen tot al dia perquè es revisarà. Recordeu, que estarem sense fer exàmens fins que tornem, per tant, han de tenir un hàbit d'estudi diari per a no perdre el fil. 

Cada dia escriuré ací al blog el diferent deure per assignatures i depenent del que estiga programat, vos enviaré documents, enllaços de videos o directament escriuré el que han de fer. 

Recordeu que les tasques que es publiquen és allò que hi havia programat per a fer a classe. 

Davant qualsevol dubte, escriviu-me per ací, un missatge per alexia o al meu correu: gloriaramos@fefcoll.org 

Espere que esteu tots bé, 

Gloria. ☺

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació general

Estimats alumnes i famílies, Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents m...