23 de març del 2020

Pestanyes blog

Bona vesprada 😃,

➠ Com heu pogut observar, he creat unes pestanyes a la part de dalt del blog on aniré posant a poc a poc, diferents recursos per a repassar els continguts que ja hem donat de cadascuna de les nostres assignatures. Són continguts importants, dels quals normalment tenim dubtes a classe i a l'hora de fer els deures. Per tant, si apareixen aquests dubtes en algun moment, podem fer ús d'aquests recursos que apareixeran a les pestanyes. 

➠ En la pestanya de tècniques d'estudi, he posat dos enllaços, un de problemes de lògica i un altre de frases per a analitzar, que són els que utilitzem a classe. Normalment no escriuré deure d'aquesta assignatura, ja que cada alumne té un ritme diferent per a resoldre els problemes o analitzar les frases.  A classe, solem fer 5 frases i 1 problema cada sessió. Això sí, els dimecres a primera hora cada alumne continuarà on s'haja quedat la setmana anterior. Si algú s'ha deixat la llibreta en classe, pot fer la tasca sense cap problema en la de castellà a la part de darrere, per tal de no mesclar continguts. 

➠ També en una d'elles, concretament en la de "Contacte", vos he escrit de nou la forma que teniu de contactar amb mi, tant per Alexia com enviant-me un missatge al meu correu electrònic, per si en algun moment m'heu de fer arribar algun treball, activitat o parlar amb mi.

➠ A més a més, com heu vist a banda d'escriure el deure, en el cas de hui he posat una breu explicació feta per mi dels apartats i en alguns casos he posat vídeos. Aquests no són ni molt més per a liar, dificultar o no ajudar, sino tot el contrari. Són per a tots aquells alumnes que vuiguen veure un poc més enllà del que hi ha al llibre o simplement perquè els agrade veure'ls. Si a algú, no li ve bé fer-ho o prefereix quedar-se sols amb la teoria del llibre no hi ha cap problema. Si estan són per a ampliar i ajudar en l'aprenentatge.

➠ Per últim, en l'entrada de hui haureu vist que he escrit una xicoteta explicació de cada apartat de les diferents assignatures, però sempre poden haver dubtes. Molts alumnes esteu escrivint-me per alexia tot tipus de dubtes per a resoldre a l'hora d'estudiar o de fer el deure. Recordeu que podeu escriure'm SEMPRE. 

Qualsevol dubte, escriviu-me. 




Gloria. 💋



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació general

Estimats alumnes i famílies, Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents m...