8 de juny del 2020

Classes dia 7/06/20

Bon dia alumnes 😊😊😊,

Comencem nova setmana de juny. Recordeu el que vam parlar el passat divendres??? Tal com vos vaig comentar, ja no anem a fer més tasques per entregar llevat de les que tinguem pendents d'entrega. Però vosaltres em vau demanar si podríem hui dilluns fer plàstica per tal de continuar amb el quadern. Aleshores, tal com vam quedar, ací vos deixe la feina de hui

  • Arts and crafts: vam estar parlant i hi ha moltes fitxes que anem a passar-les perquè no disposem dels materials necessàris, així que hui anem a fer la pàgina 41 del quadern. 

👉Explicació de la fitxa: 

COLOURED WINDOWS

💥Step 1: Coloretja les figures geomètriques de forma que tinguen sombres, colors clars, oscurs i aspectes lluminosos.  És a dir, ha de donar la sensació de què és un dibuix amb molta llum. 

💥Step 2: Una vegada tot pintat, repassa les línies amb retolador NEGRE

📝Material necessàri: 

✏ Retoladors de colors 

Com fem la fitxa els alumnes que no tenim el llibre de plàstica a casa? 

Vos deixe l'enllaç a la fitxa i la imprimiu. En el cas que siga impossible imprimir-la, en un full blanc dibuixeu-la i pinteu després. 


❗❗❗Sé que hem vau dir que voleu que aquesta fitxa siga l'última avaluable per a la 3a avaluació, així que, com sempre, envieu-me-la al meu correu abans del dimecres 10/06 : 

📩gloriaramos@fefcoll.com 

📌IMPORTANT: 

1. Recordeu que teniu fins el proper DIMECRES DIA 10 per entregar-me TOTS ELS TREBALLS PENDENTS. 

2. També, com vam quedar hui rebreu un missatge per TEAMS amb allò que vos falta per entregar-me encara que, tots sou coneixedors d'allò que vos falta entregar i vos ho porte recordant mesos. Per descomptat, sabeu la nota màxima serà un 5. 

3. Demà no tindrem entrada al blog igual que la setmana passada, ja que sols tenim classe de plàstica i l'hem fet hui. 

--------------------------

Molts ànims !!! 💘💘💘



Gloria 💋

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació general

Estimats alumnes i famílies, Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents m...