5 de juny del 2020

Classes dia 5/06/20

Bon dia a tots 💘💘💘,

Per fi divendres !! Hui tenim classe de castellà i ciències socials. Comencem: 

  • Ciències socials: hui anem a fer l'últim treballet del trimestre. Vos deixe el document amb les activitats. Però primer, ací teniu el resumet. 

⛅⛄⛈UNITAT 2: EL CLIMA 🌞🌙🌅

L'oratge és l'estat de l'atmosfera en un lloc i en un moment determinats. Si parlem del clima, és el conjunt de característiques meteorològiques que té una zona durant períodes llargs de temps. Els factors que condicionen el clima d'un lloc són l'altitud, la distància al mar i la latitud

🌀Instruments per a mesurar els elements de l'oratge: 

1. El penell mostra la direcció del vent. 
2. L'anemòmetre mesura la velocitat del vent en km/h. 
3. El baròmetre mesura la pressió atmosfèrica en hectopascals. 
4. El termòmetre mesura la temperatura en graus. 
5. El pluviòmetre mesura la quantitat d'aigua que cau en mil·límetres. 

☁ En quan a les zones climàtiques del planeta, hi ha tres: fredes, càlides i temperades. Cada zona climàtica té temperatures i precipitacions similars. 

ZONA
LOCALITZACIÓ
TEMPERATURES
PRECIPITACIONS
ZONES FREDES
Pròximes als pols o en les altes muntanyes.
Molt baixes tot l’any.
Són escasses i en forma de neu.
ZONES TEMPERADES
Són dues, i se situen entre els pols i la zona càlida del planeta.
Varien entre 0 ºC i 20 ºC.
Grans diferències entre estiu i hivern.
ZONES CÀLIDES
Situades prop de l’equador.
Elevades.
Es troben les jungles humides, sabanes amb èpoques molt seques i unes altres molt plujoses, i deserts sense a penes pluges.




















☂ Centrant-nos en espanya, aquest país presenta una gran varietat climàtica. A la zona temperada es donen els climes oceànics, mediterrani interior i mediterrani litoral. A les Canàries es dóna el clima càlid subtropical i en l'alta muntanya hi ha un clima fred. 

★ Finalment, algunes activitats humanes poden causar un canvi climàtic caracteritzat per l'augment de les temperatures. Els efectes són molt greus en la naturalesa i les solucions passen per emetre menys gasos i consumir amb responsabilitat. 

👉Com sempre, podem fer-lo de dues maneres: 

1.  Imprimir el document. Pegar-lo a les nostres llibretes i contestar les activitats. 

2.  Si no cap la possibilitat d'imprimir-lo, escrivim les activitats a la llibreta. Però abans posem de títol: Repàs unitat 2. 

Recordeu: 

És molt important la bona presentació i què, a l'hora de jo rebre la foto es veja clara per tal de poder corregir les activitats i posar-vos la nota en alexia. 

📌Enllaç: 

Dia màxim per entregar-lo: DIMECRES DIA 10 DE JUNY

📩gloriaramos@fefcoll.org


  • Lengua castellana: hoy no tendremos deberes de lengua. Ya hemos repasado esta semana y hoy en classe corregiremos todas las actividades pendientes. 

📢📢📢IMPORTANT: 

😊Com he dit abans, és l'últim treballet del trimestre. Hem repassat les unitats 1 i 2 de ciències naturals i socials perquè són les que més temps feia que havíem vist a classe. 

😟Hi ha alumnes que vos falten tasques, qüestionaris, treballets... per entregar-me. Recordeu que les notes es posaran de tot allò que hem treballat des de casa. 

😍Ens veiem a les 11:00h per TEAMS. Corregirem les activitats de castellà i comentarem les fitxes de ciències per si hi ha dubtes. Cal tindre-ho tot a mà. 


-------------------------------------


Gloria 💋

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació general

Estimats alumnes i famílies, Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents m...