1 de juny del 2020

Classes dia 1/6/20

Bon dia alumnes 👫💗, 

Ja estem en juny!!! Primer que res, tal com em vau demanar el divendres en la classe per TEAMS, vos deixe ací l'horari de juny perquè alguns em vau comentar que no el tingueu.  


📣Aleshores, aquesta setmana comencem ja amb l'altre horari. Ens queda ja molt poc de curs, per tant, no anem a aprofundir molt en les matèries, anem a continuar fent repàs com aquestes últimes setmanes de maig. Hui dilluns 1 de juny tinguem classes de naturals i de castellà. 


  • Ciències naturals: Com vam parlar en la passada classe del divendres, hui ens toca continuar fent repàs. Concretament, ens toca repassar  la unitat 2. He creat un document amb 3 activitats. Ací teniu el resumet d'aquesta unitat. Primer que res, el llegim: 

🐝🌴🐔🐊🌞ELS ECOSISTEMES 🌙🌾🐕🐈🐇

🌏Un ecosistema és un entorn natural format pels éssers vius, el medi físic i les relacions entre aquests. Els éssers vius, segons el seu paper en l'ecosistema, poden ser: organismes productors, consumidors o descomponedors. 
  • Productors: éssers vius que fabriquen el seu aliment mitjançant el procés de la fotosíntesi. 
  • Consumidors: organismes que s'alimenten d'altres éssers vius. 
  • Descomponedors: organismes que es nodreixen de restes d'altres éssers vius. 

👫Els éssers vius s'organitzen en els ecosistemes com baules de cadenes alimentàries i xarxes alimentàries. La relació que indica qui serveix d'aliment a qui en un ecosistema s'anomena cadena alimentària. En canvi, la unió de diferents cadenes alimentàries es relacionen i formen una xarxa que s'anomena xarxa alimentària

🌐Els principals ecosistemes terrestres són: el desert fred, la taigà, el bosc temperat, el deset càlid, la sabana i la selva. La temperatura, la quantitat d'aigua i la quantitat de llum són els responsables de les característiques dels ecosistemes terrestres. 

🔥L'acció de l'ésser humà ha anat deteriorant el medi cada vegada més ràpidament. Es poden portar a terme accions positives sobre el medi per a reduir els efectes negatius del nostre estil de vida. 

PISTA:  Les images de l'activitat 1 són: aire, aranya, sol, herba, fong, eruga i roca. 

- Anem a fer-lo igual que la resta, però així i tot vos ho recorde: 

👉Podem fer-lo de dues formes: 

1. Imprimir el full i pegar-lo a la nostra llibreta. Després, contestar directament al full. 

2. Qui no puga imprimir-lo, escriu de títol "Repàs unitat 2" i escriu i contesta les preguntes a la seua llibreta. (No cal fer els dibuixos) 


💥Enllaç al document: 



❌Aquest treballet, igual com vam fer en el de la unitat 1, heu d'enviar-me'l. Com sempre: 

📩 gloriaramos@fefcoll.org


❗❗❗IMPORTANT: 

📌Dia d'entrega MÀXIM: divendres 5/1/20. És a dir, tingueu una setmana per enviar-me el treball. 

📌Per tal de poder corregir-lo, la imatge ha de veure's clara, perquè si no és impossible entendre allò que hi ha escrit. 

📌Recordeu, bona presentació.

📌Per fer-lo, sols és necessari llegir el resumet que jo vos he escrit al blog. 


  • Lengua castellana: hoy no vamos a tener deberes, ya que la semana pasada la dedicamos a repasar conceptos de lengua. El miércoles continuaremos. 
-----------------------------------


Fins ací l'entrada del blog de hui dilluns. Estem en contacte. 

Qualsevol dubte: alexia, correu, teams! 




Feliç setmana a tots, 

Gloria 💋


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació general

Estimats alumnes i famílies, Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents m...