3 d’abril del 2020

Classes dia 3/4/20

Bon dia xiquets i xiquetes 😀, 

Hui ja divendres, on aprofitem l'assignatura de tutoria per a corregir. Així que, vos deixe l'enllaç al document que he elaborat per a poder veure tots els exercicis que hem fet al llarg de la setmana resolts, igual que vam fer la setmana passada. 👇👇👇👇

https://drive.google.com/open?id=1mkOYSfx_y4BQOLxSV_QUX8kAMbe_WR7j

A més, hi ha alumnes que encara no m'heu enviat la fitxa de la pàgina 27 de plàstica que tenia que haver rebut el dimecres passat.  ❗

↳ Com bé sabeu, ens toca castellà i naturals, ací vos deixe les tasques per a hui: 

  • Lengua castellana: ayer leímos la lectura del tema 9 por lo tanto, hoy vamos a comenzar con las actividades. Aunque sabéis que en clase las hubiéramos hecho todas en un día, hoy haremos la 1, 2 y 3. Y el lunes continuaremos la página. 

  • Ciències naturals: subratllat apartat 5 i activitats 14 i 16 de la pàgina 99. Aquest ja és l'últim apartat del tema, alguns m'heu preguntat com i quan farem l'examen. Vos dic el mateix que amb castellà: no vos preocupeu. Quan tornem ja hi haurà temps de parlar d'aquests assumptes, de moment farem qüestionaris que simbolitzen les provetes que fèiem per apartats i jo aniré diguent-vos el que hem de fer. 

Vos deixe l'enllaç per a veure el que hem de subratllar d'aquest últim apartat del tema: 


MESURES D'ESTALVI ENERGÈTIC 

🔋🔌Primer que res, cal recordar que el consum excessiu de béns o l'ús generalitzat dels productes d'un sol ús també suposen una despesa innecessària d'energia. Si mirem les imatges de la pàgina 98... Podríem aplicar alguna mesura d'estalvi energètic que coneguem o que hem parlat en apartats anteriors? O en canvi, observem que per exemple a la fotografia de la casa estan fent el correcte per tal d'estalviar? 

💭🚪Quantes vegades repetim a classe: tanquem el llum, obrim les finestres, tanquem la porta que tenim la calefacció... entre altres? Hem de tindre en compte també, que allò que és bo per a l'estalvi a casa o als carrers, també ho és per a l'estalvi a l'escola perquè el problema no és estalviar diners, que també, sinó energia, pel bé de la naturalesa i de l'ésser humà. 

🔆🌳El nostre planeta té recursos suficients per a tots, però el consum excessiu d'alguns pot deteriorar l'equilibri natural i fer que tots, sobretot les generacions futures, en patim les conseqüències. 

Fins ací les tasques per a hui divendres. Passeu bon cap de setmana. 
Qualsevol dubte escriviu-me. Estem en contacte. 



Vos envie una gran abraçada. 

Fins dilluns, 

Gloria 💋


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació general

Estimats alumnes i famílies, Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents m...