24 d’abril del 2020

Classes dia 24/4/20

Hola, bon dia alumnes 👋💘, 

Ja és divendres!! Complint l'horari, hui tindríem classe de ciències naturals i de castellà. Com que ahir vam fer el treballet de castellà pel Dia del Llibre, hui sols farem tasques de ciències naturals. 

👐Però, primer que res, com tots els divendres des que treballem a casa, hui utilitzem la classe de tutoria per a corregir les activitats fetes al llarg de la setmana. Ací vos les deixe l'enllaç al document que he creat amb les solucions. Recordeu que no teniu per què tindre el mateix escrit que jo!! 

👉Enllaç a les solucions de les activitats: 

👉Continuem amb les tasques per a hui divendres vint-i-quatre d'abril: 

  • Ciències naturals: abans de les vacances de pasqua, vam acabar els apartats del tema 5. Hui anem a fer a la llibreta l'esquema resum de la unitat de la pàgina 100. 
📌Recordeu que els esquemes sempre els fem en HORITZONTAL i sense els dibuixos. Però sí que hem d'utilitzar diferents colors per tal de fer-lo el més visual possible. 

Fins ací les tasques de hui. Recordeu escriure'm sempre davant qualsevol dubte tant per alexia o enviant-me un missatge al correu. 

📖Com que m'heu fet arribar els vostres treballs de castellà amb la descripció del vostre llibre preferit, faré un llistat en una entrada de blog dels llibres que heu anomenat i així podeu llegir-los de forma voluntària qui ho considere. 📕📗📘📙


I recordeu: queda un dia menys per a poder veure'ns!!!! 😍

Gloria 💋


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació general

Estimats alumnes i famílies, Com sabeu estarem un temps sense anar al col·legi i per tant, haurem de comunicar-nos mitjançant diferents m...